Casa Stirbei plasata in localitatea Lesunt, Oituz, judetul Bacau, este un refugiu al relaxarii, o oaza de liniste.

Daca sunteti in cautarea unui loc pentru a petrece o zi speciala cu prietenii sau chiar pentru o evadare din cotidian, ori va doriti timp pentru relaxare, Casa Stirbei va ofera raspunsul ideal.

Proprietatea impresionanta Casa Stirbei include:

  • 5 camere cu pat matrimonial si baie proprie;
  • 1 garsoniera cu pat patrimonial si baie privata;
  • 1 suita cu doua dormitoare cu pat patrimonial si baie;
  • foisor cu semineu, gratar si beci;
  • ciubar in aer liber si sauna.

 

Majoritatea camerelor sunt dotate cu televizor si acces la internet wireless. Proprietatea dispune de un foisor cu acces la beci, un semineu exterior, gratar, plita si afumatoare. Oferim facilitati precum loc de gratar, masa de tenis, masa de biliard, degustare de vinuri si un loc de joaca pentru copii. De asemenea, ne adresam si companiilor mici, oferind facilitati pentru organizarea de sesiuni de team-building pentru aproximativ 16 persoane.
Bucataria este complet utilata, avand aragaz, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, cuptor cu microunde, cuptor electric, plita, hota si o camera de depozitare. Exista spatiu atat pentru a servi masa in interior, cat si terase la exterior. La cerere, putem organiza excursii cu ATV-uri si putem oferi optiuni complete de catering.

Cu ajutorul ATV-urilor, va putem oferi acces catre destinatii precum Slanic Moldova (izvoare si partie de schi), Poiana Sarata – traseu forestier, Targu Ocna (salina si piscina cu apa sarata), Onesti (sala Nadia Comaneci) – acces auto. In apropierea Casei Stirbei este amenajata si o pastravarie. De asemenea, puteti face excursii in padure, in functie de anotimp, si va puteti bucura de plimbari in care puteti culege urzici, leurda sau ciuperci. Totodata, puteti avea intalniri neasteptate cu caprioare, ursi, mistreti sau vulpi. Toate acestea merita sa fie experimentate!

Casa Stirbei este disponibila pentru inchiriere in intregime.

Nota: Din cauza comportamentului inadecvat al unora dintre oaspeti, Casa Stirbei nu accepta organizarea de evenimente precum majorate, petreceri de burlacie sau evenimente organizate de minori ce nu sunt insotiti de tutorii lor responsabili.
Va multumim pentru ca ne alegeti!