BINE AI VENIT!

Esti in cautarea unui loc in care sa petreci cu prietenii momente speciale?

Casa Stirbei… Un loc de relaxare, o oaza de liniste.

Daca esti in cautarea unui loc in care sa petreci cu prietenii o zi speciala, si nu numai, aici ai raspunsul perfect.

Casa Stirbei dispune de:

  • 5 camere cu pat matrimonial cu baie proprie,
  • o garsoniera cu pat patrimonial cu baie proprie
  • o suita cu doua dormitoare cu pat patrimonial si baie.

Majoritatea camerelor dispun de TV si acces internet (wireless). Proprietatea dispune de un foisor cu acces la beci, semineu exterior, gratar, plita, afumatoare.

Oferim loc de gratar, masa de tenis, masa de biliard, degustare vinuri, loc de joaca pentru copii. De asemenea, ne adresam companiilor mici cu oferirea unui loc de team-building pentru cei 16 oaspeti.

Casa Stirbei se inchiriaza in totalitate.

Bucataria este complet functionala, cu aragaz, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, cuptor cu microunde, cuptor electric, plita, hota, camara. La interior exista loc de servit masa, si terase la exterior. La cerere, oferim excursii cu ATV – uri, La cerere, asiguram meniu complet (catering).

Nu vrem sa fim singurii beneficiari ai acestui paradis…din punctul nostru de vedere…ramane sa apreciati… Nota: Datorita comportamentului inadecvat al unora dintre oaspeti, Casa Stirbei nu accepta organizarea de evenimente de genul majoratelor, bairamurilor, petreceri de burlacie, petreceri organizate de minori neinsotiti de parinti responsabili. Va multumim pentru intelegere!

Prin intermediul ATV-urilor asiguram acces spre Slanic Moldova (izvoare si partia de SKI) via Poiana Sarata, – drum forestier, Tg. Ocna (Salina si Piscina cu apa sarata), Onesti (sala Nadia Comaneci) – drum auto. In apropiere este amenajata pastravarie. Excursii in padure, in functie de anotimp, cules de urzici, leurda, ciuperci Intalniri neasteptate, caprioare, ursi, mistreti, vulpi. Totul se merita